Új év, új külső !

Hamarosan itt az új szezon első versenye

Lassan de biztosan elkezdik lerántani a leplet az összes 2015-ös Formula 1-es bestiáról.

f1-2015-lotus-landscape.jpg

És hogy mi ez az új kinézet ?

Az utolsó cikkem elég régi. Sok dolgom volt, így nem tudtam annyit foglalkozni a bloggal, amennyit kellett volna, de ma rávettem magam, ha már egyszer új szezon jön, akkor a blog is megérdemel egy amolyan "új karosszériát és festést" !

Próbáltam minél jobban áttekinthetőre, és letisztultra készíteni az egész kinézetet. Mindent egy nap azonban nem tudok megcsinálni, így az oldal finomhangolása még várat magára.

Legfontosabb újítás ami elég szembetűnő, hogy megjelent egy hírkiemelő rész, melynek a legfontosabb szerepe, hogy a hírek közül a versenyhétvégékkel kapcsolatos információkat azonnal láthatóvá tegye ! (Futamok, Időmérők, Szabadedzések)

Emellett megjelent egy menürendszer, ami megkönnyíti a böngészést. Lásd ha valaki például a legelső futam összefoglalómra lenne kíváncsi, csak rányit a Futamok menüpontra és csak azok a cikkek jelennek meg, ami a futamokat írja le. 

Remélem sokatoknak tetszik az oldal új kinézete ! Észrevételeket komment formájában nyugodtan megoszthatjátok Velem ! Kellemes időtöltést mindenkinek !

További szép napot !

Címkék: 2015, Hírek