Mercedes W06 is on the track...

Íme most már hivatalosan

Bemutatták a már bemutatott autót...
Itt a Mercedes W06

sne25951.jpg

"Gyertek srácok... Kitoljuk, hogy ti is letudjátok fényképezni." Körülbelül ez lehetett a mai bemutató értelme, hiszen már 29.-én kaptunk két fotót, amiből sok mindent le lehetett venni, illetve a napokban egy videót. De azért nézzük csak meg az autót...

mercedes-amg-w06-spy-articletitle-feede9f7-839906.jpg

Hoppá... hoppá.. Nem egy azonos szélességű orr rész van, hanem szépen beszűkül. Végre valami újdonság. Eddig már láttunk 4 megoldást első szárnyra. Volt a Williams féle, ahol megtartották a tavalyi koncepciót, és tovább finomították, aztán a Force India féle szép kerek nagyon jó kialakítású. Láttuk már a McLaren-Honda csőrön vágott kacsáját. Illetve a Lotusét is, ami hasonló a Mercedeséhez, de azt még élőben nem láttuk, csak renderképen.

mclaren_mp4-19_manu-04_04.jpgMcLaren-Mercedes MP4-19

mercedes-amg-w06-spy-articletitle-feede9f7-839906.jpgMercedes AMG W06

A legjobban a McLaren-Mercedes MP4-19-hez lehet hasonlítani. Pofás. Ez is tetszik. Az első szárny mellett megjelent egy terelőlap a két oldalsó légbeömlő felett.

sne25934.jpg

Szép, egyszerű, letisztult. A színek nem változtak, maximum a grafikák, de nagyon jó így a gép. Remélem amilyen jól néz ki olyan gyors lesz a pályán is.

Ha tetszett a cikk likeold és szólj hozzá bátran!
Ha van ismerőd, aki  szereti a motorsportot oszd meg vele a posztot, és ne felejtsd el követni az oldalt, hogy értesülj az új bejegyzésekről !

 

Köszönöm a figyelmet !
További szép napot !

 

Címkék: 2015, Hírek