Sauber C34 bemutató

Hát érdekes koncepció

A Sauber a C34-es modellel indította a napot, a Ferrari előtt

20150130_sauber_c34-ferrari_front_side.jpg

Érdekes az autó. Megtartották a nagyon kicsi légbeömlőket az oldaldobozokon, a pilóta feje feletti légbeömlőn megjelent még 2 kisebb kétoldalt, és hát ők is mutattak egy vadonatúj első szárny elrendezést. Kicsit morbid. Szép ívvel indul lefelé, és igaz egy "hajófenékkel" végződik, mégis valahogy jó.

20150130_sauber_c34-ferrari_side.jpg

Ha oldalról nézünk az autóra, akkor nagyon egyben van ! Szép a vonalvezetése, és az orr rész is szépen van kialakítva. Az autó nem szürke, de még csak nem is fehér lett, ahogy vártam. A 2000-es évek elején már viselt kék-sárga-fehér színt a csapat, azonban most valószínű, hogy a BancodoBrasil és a Chelsea szponzoráció miatt lett az alapszín kék.

20150130_sauber_c34-ferrari_front_top.jpg

Remélem bejön a Saubernek az újítás, és az sikerül kilábalniuk az anyagi problémákból az új autóval. Utoljára a Kobayashi - Perez kettős tudott valami kiemelkedőt mutatni. Az pedig 2012-ben volt. 2013-ban és 2014-ben nem voltak annyira ütőképesek. 2013-ban Hülkenberg Koreában villantotta meg magát, még 2014-ben Adrian Sutil egyetlen momentuma az amerikai nagydíj időmérőjén a Q3-ba jutás volt. 

A 2009 után először érzem azt, hogy jó formái lesznek a Formula 1-es autóknak. Ezek sokkal inkább Formula-1-es kinézetek, mint előző években. A Mercedes W06 is jól néz ki, a Sauber is, és a McLaren-Honda is részben. Kíváncsi vagyok a többi riválisra...

Röpke 20 perc múlva jön a Ferrari SF15T szóval aki kép előtt van és kíváncsi az autóra az menjen fel a Ferrari oldalára és ott élőben követheti az eseményt.

Ha tetszett a cikk likeold és szólj hozzá bátran!
Ha van ismerőd, aki  szereti a motorsportot oszd meg vele a posztot, és ne felejtsd el követni az oldalt, hogy értesülj az új bejegyzésekről !

Köszönöm a figyelmet !
További szép napot !

 

Címkék: 2015, Hírek