Helyzet van a Mercedesnél

Kémfotók és teaser videó...

Mercedes W06 is on the track...
A Toro Rosso meg videózgat !

15_01_29_filming_day_release_img_6.jpg

Na most ez a végleges autó, vagy ez is csak egy alappéldány...? Egy biztos... A Mercedes ma valamilyen autót pályára küldött új orrkúppal és oldaldobozzal ! Ez már most jobban tetszik, mint a McLaren-Honda. Tény és való, itt is kicsit le van csapva az orr rész, ha oldalról nézünk az autóra, és itt is érezni, hogy szögmérő meg vonalzó, de nézzük csak meg szemből...

mercedes-amg-w06-spy-articletitle-feede9f7-839906.jpg

Hoppá... hoppá.. Nem egy azonos szélességű orr rész van, hanem szépen beszűkül. Eddig már láttunk 4 megoldást első szárnyra. Volt a Williams féle, ahol megtartották a tavalyi koncepciót, és tovább finomították, aztán a Force India féle szép kerek nagyon jó kialakításút. Láttuk már a McLaren-Honda csőrön vágott kacsáját, illetve a Lotusét is, ami hasonló a Mercedeséhez, de azt még élőben nem láttuk, csak renderképen.

mercedes1010.jpg

Nagyon azonban nem akarom kielemezni az autót, hiszen koránt sem biztos hogy erről fogják lerántani a leplet vasárnap, már ha ezek után lesz még bemutató ! Kitudja... Az első két kép ugyan hivatalosként lett kiadva, de lehet ez valami promóautó is. Minden esetre Én megvárom a vasárnapot, és majd akkor írok többet az autóról. Ugyan az előző képbeállítás lenne a tökéletes, ahonnan az autót a legjobban lehetne látni, vajon hogy is néz ki, de sajnos ennek a képnek a felbontása elég kicsi, és a minősége sem a legjobb, így csak annyit tudunk leszűrni a távoli vonalakból, hogy az autó elegáns és letisztult. 

A Mercedes honlapján az áll, hogy 13 óra 13-kor beindították a PU106B Hybrid erőforrásrendszert, és megtettek a W06 autóval 18 kört (47,2 km). Először Rosberg utána Hamilton vezette az új masinát, és készen állnak Február 1-jén a debütálásra a közönség előtt. Kíváncsian várom !!!

Ma még a Toro Rosso is feszegette a húrt kedves szurkolóiknál, mivel készítettek egy videót, amin elhúz a boxfal mellett ide versenygépük. Nézzétek.

Ha tetszett a cikk likeold és szólj hozzá bátran!
Ha van ismerőd, aki  szereti a motorsportot oszd meg vele a posztot, és ne felejtsd el követni az oldalt, hogy értesülj az új bejegyzésekről !

Köszönöm a figyelmet !
További szép napot !

Címkék: 2015, Hírek