Itt a 2015-ös Lotus !

Bemutatták az E23 Hybridet

Képek formájában bemutatkozott az E23 !

hu2y1eyhl4xdfsbn0q5w.jpg

Reggel pont azt ecsetelgettem, hogy mikor és melyik autót mutathatják be. A Lotus nem erősített meg semmilyen dátumot, ennek megfelelően ma teljesen váratlanul mutatta meg autóját a közönségnek.

A bemutatás dátumát tehát nem sikerült eltalálnom, azt viszont igen, hogy a csapat nem variált a festéssel és megmaradt a szokásos arany-fekete párosításnál. Az autó első ránézésre nagyon letisztult. Szerencsére a szabálymódosítások miatt eltűnt a két orrnyúlvány az orrkúpról.

A csapat a Renault erőforrást idén már Mercedesre cserélte, és Nick Chester emiatt is sok előrelépésre számít.

Az E23 Hybrid komoly előrelépést jelent számunkra. Nem titok, hogy sokat szenvedtünk a tavalyi autóval, így most minden olyan területet górcső alá vettünk, amelyek az előző évben problémát okoztak. Nagy javulást értünk el a szélcsatornában, valamint a motor behelyezése és a hűtés terén is. Arra számítunk, hogy az E23 sokkal-sokkal jobban fog teljesíteni elődjénél" - mondta Nick Chester.

 

„Az újdonságokat illetően az új motorszállító partnerünk persze hatalmas változást jelent számunkra. Azért döntöttünk ezen változás mellett, mert úgy tűnt, és továbbra is úgy tűnik, hogy ezen a területen tudjuk a legnagyobb előrelépést tenni a teljesítmény terén.  Az E22 a szélcsatornában jó adatokat produkált, még ha nehéz is volt ezt a potenciált kihozni belőle, ezért nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy könnyebben alkalmazkodó autót építsünk.”

Ha tetszett a cikk likeold és szólj hozzá bátran!
Ha van ismerőd, aki  szereti a motorsportot oszd meg vele a posztot, és ne felejtsd el követni az oldalt, hogy értesülj az új bejegyzésekről !

Köszönöm a figyelmet !
További szép napot !

Címkék: 2014, Hírek